Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-06@22:32:41 GMT

ماجرای انتقال قلب یک جوان از مشهد به تهران

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۵۷۱۰۰

صراط: مهدی شادنوش در خصوص پیوند قلب از طریق انتقال هوایی عضو اهدایی خانم ۲۱ ساله، گفت: در شرایط بحرانی و حساس کنونی و همزمان با انتشار موج سوم ویروس کرونا در کشور، عملیات پیوند قلب از طریق انتقال هوایی عضو اهدایی خانم ۲۱ ساله از مشهد به تهران با حساسیت و تلاش بسیار زیاد با موفقیت صورت گرفت.

به گزارش فارس، وی افزود: در این انتقال قلب خانم ۲۱ ساله که بر اثر تشنج، دچار مرگ مغزی شده بود، پس از اعلام رضایت خانواده، با رعایت تمام موارد پروتکل بهداشتی از بیمارستان منتصریه مشهد به بیمارستان شهید رجایی تهران انتقال یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شادنوش ادامه داد: از دو روز قبل، که بیمار دچار مرگ مغزی شده و خانواده وی رضایت بر اهدای اعضا داده بود، فرایند انتخاب بیمار برای انجام پیوند آغاز و با توجه به اینکه فرد گیرنده بیماری تهرانی بوده و وضعیت نامناسبی داشته و دچار نارسایی کبد و کلیه نیز به دلیل نارسایی قلبی گشته بود، عملیات انتقال قلب از مشهد به تهران آغاز گردید.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزات بهداشت افزود: از انجایی که بیمار نیاز ویژه‌ای برای ادامه حیات به قلب پیوندی داشته این عملیات با حساسیت ویژه‌ای آغاز شد. در ابتدا پروازی رأس ساعت ۸ صبح برای دریافت قلب، از تهران به سمت مشهد صورت گرفت، اما به دلیل نقص فنی این پرواز به تهران بازگشت.

وی گفت: از آنجایی که در این فرایند، زمان انجام پیوند بسیار مهم است با تلاش مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت پرواز دیگری رأس ساعت ۱۰ و ۴۰ دقیقه هماهنگ و هواپیما از تهران به مشهد عازم شد. این پرواز بعد از یک ساعت به فرودگاه مشهد رسیده و قلب پیوندی که توسط تیم جراحی بیمارستان منتصریه مشهد جدا شده بود توسط اورژانس مشهد به فرودگاه منتقل و در هواپیما قرار گرفته و به بیمارستان شهید رجایی تهران ارسال شد.

شادنوش ادامه داد: با یاری خداوند متعال و با همکاری تیم‌های پیوند و واحد‌های فراهم آوری دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد و ایران، سازمان اورژانس کشور و اورژانس هوایی، انتقال عضو پیوندی این پیوند با موفقیت در ساعت ۱۳و ۵۵ زده شده و هم اکنون حال بیمار مساعد است.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزات بهداشت افزود: کبد، کلیه و پانکراس قهرمان اهدا کننده نیز در شهر مشهد به دیگر بیماران نیازمند پیوند زده شد.

وی تاکید کرد: از دکتر خالقی رییس مرکز فراهم آوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر علی اکبریان پزشک برداشت کننده کبد، کلیه و پانکراس و دکتر عباسی برداشت کننده قلب قهرمان پیوند ما، که همراه با همکاران مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت بسیار تلاش کرده و تا عمل با موفقیت صورت گیر‌د بسیار سپاسگزارم.

شادنوش تصریح کرد: این مورد هفتمین انتقال هوایی قلب پیوندی در سال جاری و اولین انتقال قلب هوایی از مشهد است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: قلب مشهد تهران وزارت بهداشت پیوند قلب اهدای عضو صراط مرکز مدیریت پیوند انتقال قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۷۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر یکشنبه در نشستی که با حضور جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری از افراد شاخص، چهره‌های علمی و مکتب دارهایی که توانستند بنیان‌گذار خیلی از مسائل علمی در حوزه‌های مختلف باشند، تربیت‌یافته دانشگاه فردوسی مشهد مقدس بودند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر علمی خوبی چه در عرصه اساتید و چه در عرصه دانش‌آموختگان در دانشگاه فردوسی وجود دارد، افزود: خوشبختانه جایگاه این دانشگاه از نظر ذخایر علمی در بین دانشگاه‌های مادر کشور بسیار خوب است اما مسأله‌ای که امروز دانشگاه فردوسی با آن مواجه است، مربوط به معرفی و اثرگذاری شایسته و متناسب با این ذخایر ارزشمندِ خود در کشور و جامعه است.

ضرورت معرفی دستاوردها و ذخایر علمی به جامعه

وی ادامه داد: دانشگاه فردوسی برای پیدا کردن مشتری و مخاطب مورد نظر خود باید ابتدا خود را به جامعه معرفی کرده و سپس توانمندی‌هایش را به اثبات برساند، این توقع که مردم و یا نهادهای دیگر باید به سراغ جامعه علمی این دانشگاه بیایند، کاملاً اشتباه است.

علم الهدی با تأکید بر اینکه دانشگاه فردوسی باید در موقعیت‌های مختلف آثار وجودی و اثرگذاری را از خود به ثبت برساند، گفت: اینکه شما عزیزان فرض کنید چون در برخی از رشته‌ها ذخایر علمی و فناوری‌های بسیاری دارید، پس باید فلان دستگاه به دنبال شما بیایند تا از این امکانات و فرآورده‌های علمی استفاده کنند، فکر درستی نیست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه اساتید دانشکده‌ها باید نمونه‌ای از فعالیت‌های خود را در رشته‌های مختلف به جامعه هدف نشان دهند تا مخاطب و مشتری خود را پیدا کنند، اضافه کرد: در حقیقت این ما هستیم که باید به دنبال جامعه و مردم برویم و با هر مقداری که می‌توانیم ذخایر علمی خود را در جامعه معرفی کنیم و در حوزه‌های مختلف صنعت، فناوری، علوم انسانی، اقتصادی و سیاسی اثرگذار باشیم؛ در غیر این صورت ذخایر علمی دانشگاه مانند گنجی است که کسی از بیرون از آن خبر ندارد و شخصیت علمی دانشگاه را ثابت نمی‌کند.

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است

وی با بیان اینکه در خصوص پیوند دانشگاه و صنعت و یا دانشگاه و جامعه سخنان بسیاری گفته شده است، ابراز کرد: ریشه اصلی این پیوند در خود دانشگاه و نه در صنعت و جامعه نهفته است، دانشگاه فردوسی مشهد مقدس باید در عملیاتی کردن دستاوردهای خود، جایگاه علمی این نهاد را در سطح جامعه تثبیت کند تا در ادامه دیگران برای پاسخ به نیازهای خود به آن مراجعه کنند.

علم الهدی با اشاره به چالش‌های پیش روی دانشگاه امام صادق (علیه سلام) در سال‌های نخست تأکید کرد: یکی از نمونه‌های موفق پیوند دانشگاه و جامعه، تربیت نیروهای متخصص در دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) و به کارگیری آنان در مدیریت کلان اقتصادی و مدیریتی کشور بود. ما به خوبی از این طریق توانستیم نیروهای متخصص خود را به جامعه هدف معرفی کنیم و امروز شاهد فعالیت دانش‌آموختگان خود در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی جامعه هستیم.

«پردیس زندگی» اولویت نخست فعالیت‌های عمرانی دانشگاه فردوسی باشد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه با تقدیر از ساخت پردیس زندگی در دانشگاه فردوسی مشهد مقدس تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات اصلی ازدواج‌های دانشجویی نداشتن مسکن است که با ساخت این پردیس قدم بزرگی در رفع آن برداشته خواهد شد.

وی با بیان اینکه نمی‌توان مساله به تأخیر افتادن ازدواج جوانان را با نصیحت و پند برطرف کرد، گفت: دختر و پسر جوان دانشجو برای شروع یک زندگی سالم و آرام نیاز به تأمین زیرساخت‌هایی از جمله مسکن دارند که باید در اولویت برنامه‌های فرهنگی هر نهاد و دستگاهی قرار بگیرد، امیدواریم این حرکت ارزشمند در کوتاه‌ترین زمان به بهره‌برداری برسد؛ البته پیشنهاد بنده این هست که با کمک اساتید معماری حداقل فضای ممکن را در ساخت این خوابگاه در نظر بگیرید تا امکان استفاده بیشتر دانشجویان متأهل فراهم شود.

کد خبر 6097321

دیگر خبرها

  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • نجات جان ۵ بیمار با اهدای عضو جوان بجنوردی
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد
  • عکس هوایی از آخرین بازمانده‌؛ چه خوابی برای شش مرکز تهران دیده‌اند؟
  • جوان مرگ مغزی به ۵ بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید
  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد