Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-مرکز قلب تهران، یکی از بیمارستان‌های تخصصی بیماری های قلبی عروقی در پایخت شناخته می شود که در ایام کرونا درگیر بیماران کرونایی شده است.

بیماری‌های قلبی عروقی به عنوان مهم‌ترین بیماری‌های غیر واگیر شناخته می‌شوند که با مرگ و میر زیادی همراه است. این در حالی است که مرکز قلب تهران، به عنوان یک بیمارستان تخصصی بیماری‌های قلبی، در دوران کرونا، درگیر بیمارانی شده است که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند و درگیر کووید ۱۹ شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدرضا پورحسینی رئیس مرکز قلب تهران، با اشاره به روزهای آغازین شیوع کرونا در کشور، گفت: ما مأموریت داشتیم علاوه بر اینکه بیماران قلبی را طبق گذشته پذیرش کنیم، بیماران قلبی که مبتلا به کووید ۱۹ شده‌اند را نیز پوشش دهیم و اگر احتیاج به بستری داشتند، بستری کنیم. به همین دلیل از همان اول اقدامات لازم را در این زمینه انجام دادیم.

وی افزود: در مرکز قلب تهران یک هماهنگی و همدلی و همچنین روحیه ایثار و فداکاری و از خودگذشتگی بین کارکنان و کادر درمان وجود داشت و با تمام توان در حال ارائه خدمات به مراجعه کنندگان بودند.

پورحسینی با اشاره به مشخص نبودن حجم و ابعاد و قدرت ویروس که موجب نگرانی همه شده بود، ادامه داد: از خودگذشتگی همکاران ما اصلاً جنبه شعاری نداشت و ما در زمان جنگ هم شاهد این از خودگذشتگی و ایثار بودیم. ما از فضای مجازی برای برگزاری مراسم و درس‌های دانشگاهی استفاده کردیم و قطعاً در آینده هم بعد از کووید ۱۹ از این شبکه‌های مجازی می‌توانیم بسیار استفاده کنیم.

رئیس مرکز قلب تهران، گفت: بزرگ‌ترین حفاظت از خودمان و خانواده و جامعه این است که ماسک بزنیم و نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم.

در همین حال، علیرضا حاج قاسمی مدیر اجرایی مرکز قلب تهران، به اقدامات این مرکز در روزهای آغازین شیوع کرونا اشاره کرد و افزود: خوشبختانه سال گذشته دستگاه‌های تولید اکسیژن بیمارستان را تعویض کرده بودیم در نتیجه از نظر اکسیژن کمبودی نداشتیم.

وی گفت: درصد حمایت و مشارکت مردمی در بحران‌ها در فرهنگ و جامعه ما بسیار بالا است و همه کمک می‌کنند.

حاج قاسمی ادامه داد: با استفاده از بستر اینترنت و شبکه‌های مجازی توانستیم بسیاری از برنامه‌ها را به صورت غیرحضوری برگزار کنیم. باید همچنان آموزش‌ها ادامه داشته باشد تا نگرانی و ترس کادر درمان و کارکنان از بین برود تا بتوانیم به بیماران بهتر رسیدگی کنیم.

وی افزود: وزارت بهداشت برای کووید ۱۹ باید سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های خاصی داشته باشد و برای این سیاست‌گذاری‌ها حتماً از بیمارستان‌هایی که درگیر این بیماری بودند نظرسنجی کند و این بیمارستان‌ها را دخیل کند.

مدیر اجرایی مرکز قلب تهران، تاکید کرد: با همه تحریم‌ها، کل کشور و به ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران توانست در مقایسه با کشورهای اروپایی در کنترل بیماری کرونا سربلند باشد.

مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیماری های قلبی مرکز قلب تهران کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۸۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد هواشناسی برای چهار روز آینده در این استان خبر داد و گفت: شهروندان از حضور در ارتفاعات و حاشیه رودها بپرهیزند.  

به گزارش مشرق، با اعلام استانداری تهران، حامد یزدی مهر، بعدازظهر یکشنبه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر وقوع فعالیت متناوب سامانه بارشی و وزش باد شدید از ظهر دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تا روز پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه خبر داد و اظهار کرد: در مدت مذکور، وقوع مخاطراتی نظیر بارش باران، رگبار و رعد و برق برای همه استان تهران به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات پیش‌بینی شده است.

یزدی مهر در مورد لغزندگی جاده‌ها، آب گرفتگی بعضی معابر و اختلال در ترددها، به ویژه در نیمه شمالی استان هشدار داد و گفت: احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها وجود دارد لذا از همه مردم استان تهران و گردشگران احتمالی می‌خواهیم ضمن عدم توقف در بستر مسیل‌ها از حاشیه رودخانه فاصله بگیرند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در رابطه با وقوع مه و محدودیت دید در گردنه‌های کوهستانی نیز هشدار داد و گفت: با توجه به هشدار زرد صادر شده، امکان لغزش سنگ و ریزش بهمن در ارتفاعات بالادست دور از انتظار نیست لذا از همه عزیزانی که قصد تردد در مناطق کوهستانی را دارند می‌خواهیم در صورت عدم ضرورت از تردد در این محورها خودداری کنند.

وی توصیه اکید کرد که از فعالیت‌های کوه نوردی به ویژه صعود به ارتفاعات بالادست در مدت مذکور خودداری شود و با توجه به احتمال وقوع باد شدید در مدت یاد شده در نیمه جنوبی، غربی و ارتفاعات شرقی در فعالیت‌های عمرانی احتیاط و از تردد کنار سازه‌های نیمه‌کاره پرهیز شود.

یزدی مهر بر ضرورت استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و پاک سازی دهانه پل‌ها لایروبی کانال‌ها و نهرها و آماده سازی و راه اندازی سامانه‌های ضد تگرگ و سایر تجهیزات برای آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی تاکید و عنوان کرد: به همه بهره‌برداران و پیمانکاران عرصه منابع طبیعی و آبخیزداری توصیه می‌شود تمهیدات لازم را در مورد هشدار صادر شده بیاندیشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از ابلاغ هشدار زرد صادر شده توسط هواشناسی به همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی عضو ستاد مدیریت بحران خبر داد و گفت: با توجه به هشدار ابلاغی، مدیریت بحران تا پایان فعالیت سامانه‌های مذکور در آماده باش خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ ماموریت دیپلماتیک مدیرکل آژانس در روزهای طوفانی منطقه/ مدیریت بحران؛ محتمل ترین نتیجه سفر
  • ثبت ۱۵ هزار و ۹۴۹ ماموریت اورژانسی در هفته گذشته
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند