Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند روزی است که فیلمی با عنوان «خواستگاری از خانم دکتر صادقی در اتاق عمل» در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است. منتشر شدگان این فیلم مدعی شدند که دکتری به اسم دانیال محمدی، متخصص قلب با زانو زدن در اتاق عمل بیمارستان قلب تهران از همکار دیگرش خانم دکتر ژیلا (معصومه) صادقی خواستگاری کرده است. البته پس از این خواستگاری، این دو نفر دست یکدیگر را می‌گیرند و همدیگر را در آغوش می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اصل ماجرای خواستگاری در اتاق عمل چه بود؟

بررسی ها نشان می‌دهد که فیلم مذکور صداگذاری شده است و در فیلم اصلی تمام افراد در اتاق عمل به زبان دیگری غیر از زبان فارسی صحبت می‌کنند.

بررسی‌های دقیق‌تر نشان می‌دهد که این فیلم سال ۲۰۱۳ در سایت یوتیوب با عنوان خواستگاری دکتر مایک از دکتر کِسی منتشر شده بود.

فیلم خواستگاری در اتاق عمل برای جذب فالوور

به نظر می‌رسد اینگونه فیلم‌ها یا برای جذب فالوور منتشر می‌شود و یا برخی سعی دارند با سوءاستفاده از جایگاه پزشکان در بین مردم ایران، با انتشار این فیلم‌ها قبح زدایی کنند و شئونات دینی را در بین جامعه ایرانی کمرنگ کنند.

اکبر نصرالهی، استاد دانشگاه ارتباطات نیز در باره این فیلم نوشت: در سونامی اخبارمنفی اینگونه اخبار جالب، انبساط‌خاطر را موجب می‌شود، اما به نظر می‌رسد اتاق عمل جای این کار‌ها نیست.

وی در بخش دیگر با اشاره به شرایط کرونایی و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این باره تاکید کرد: مردم با دیدن این فیلم در شرایط کرونا، چگونه توصیه‌های پزشکان را به رعایت پروتکل‌های بهداشتی باور و رعایت کنند؟

نصرالهی در انتها نیز خاطرنشان کرد: این موضوع علاوه بر پیگیری صنفی، از نظر قانونی و شرعی هم درخورتامل است.

منبع: فردا

کلیدواژه: خواستگاری اتاق عمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۶۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار خوب پلیس در حمایت از شهروند خبرنگاران

عصرایران ؛ رضا غبیشاوی - شهروندان خبرنگاران، چشمان جامعه در برابر حوادث مختلف هستند. باید از این چشمان حفاظت کرد.

شهروند خبرنگاران، شهروندان عادی هستند که بر حسب تصادف و اتفاق، در زمان و مکان حادثه مهمی قرار می گیرند و می توانند به عنوان شاهد ماجرا، فیلم بگیرند و آن را در شبکه های اجتماعی منتشر کنند.
تایید و حمایت آنان، نظارت عمومی بر جامعه را تقویت می کنند. آنان شایسته حمایت و تایید هستند. اقدامی که به تازگی از سوی رئیس پلیس آگاهی تهران صورت گرفت. 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، سردار علی ولی‌پور گودرزی به تازگی گفته است: "از شهروندان گرامی دعوت می‌کنم تا در برابر اتفاقات پیرامون خود بی تفاوت نبوده و با مستندسازی از آسیب‌ها و جرائم و قانون‌شکنی‌ها یاری‌گر پلیس در اشراف اطلاعاتی بر اتفاقات پایتخت باشند."



اشاره او به اقدام اخیر یک شهروند در فیلم برداری و انتشار عمومی فیلم حمله با زنجیر در اتوبوس عمومی تهران است که اندکی بعد، نیروی انتظامی اعلام کرد متهم اصلی این ماجرا را بازداشت کرده است.
قبل از این هم بعد از انتشار فیلم یک زورگیری در اتوبان صدر تهران که توسط یک شهروند عادی، فیلمبرداری شده بود؛ نیروی انتظامی توانست در فاصله اندکی، متهمان را بازداشت کند.

قطعا اگر این دو فیلم توسط شهروندخبرنگاران ضبط و منتشر نشده بود نه کسی از مردم از این حوادث مطلع می شد نه نیروی انتظامی چنین مستندانی با ارزشی برای پیگیری و دستگیری متهمان در اختیار داشت.
رئیس پلیس اگاهی تهران به خوبی، شهروند خبرنگاران و فیلم های منتشر شده از سوی آنان را نه در مقابل پلیس بلکه در کنار پلیس دانست. این نگاه مدرن به این پدیده نو است. 

فیلم های شهروند خبرنگاران کمک به تقویت دیده بانی و نظارت عمومی در برابر اتفاقات وحوادث است. این فرصت طلایی برای سازمان های مسوول است تا با بهره برداری از این فیلم ها، دامنه نظارت و فعالیت خود را گسترده تر و تاثیرگذارتر کند. در حوزه پلیس، به طور مشخص، فیلم های شهروند خبرنگاران، این امکان را در اختیار این سازمان قرار می دهد تا در مراحل مختلف کسب اطلاع، شناسایی تا برخورد با مجرمان و خلافکاران، فعال تر و موثرتر فعالیت کنند. البته ناگفته پیداست منظور، جرایم و خلاف کاری ها و رفتارهای ناپسند است. ضمن اینکه شهروند خبرنگاری، مجاز به ورود به حریم خصوصی افراد نیست.

فیلم ها و مشاهدات شهروند خبرنگاران، امکان دریاف بی واسطه واقعیت های جامعه را فراهم می کند. تصور کنید در جای جای شهر، هر جرم و خلاف و رفتار نادرست و ناپسندی ضبط و منتشر شود. دوربین گوشی موبایل در دست تک تک مردم، چنین کاری را انجام می دهند و توجه سازمان های مسوول را به سمت واقعیت ها و حوادث جامعه سوق می دهند. همزمان واکنش به هنگام و مسوولانه سازمان های مسوول در برابر این اتفاقات، نه تنها کارآمدی آنها را ارتقا می دهد بلکه رضایت و اطمینان مردم را جلب می کند.

شهروند خبرنگاران، اعضای جامعه را از اتفاقات قابل توجه، با خبر می کنند. این چشم ها را باید قدر دانست و حمایت کرد. هدف شهروندخبرنگاران، آگاه سازی مردم و کمک به مسوولان برای واکنش و رفتار صحیح در برابر اتفاقات مختلف است. شهروند خبرنگاران را باید قدر دانست و حمایت کرد چون چشم جامعه اند.

شهروند خبرنگاری، شهروند خبرنگاران و انتشار تولیدات آنان از پدیده های نو جامعه امروزی است. ما در جامعه مجازی – واقعی زندگی می کنیم. جامعه ای که گوشی هوشمند موبایل، اینترنت، شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها بخش های جدایی ناپذیر آن هستند.  کار و کارآمدی در این جامعه، نیازمند استفاده بهینه از امکانات نو ارتباطی است از جمله همین شهروند خبرنگاری.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • زیر پوست شهر؛ وضعیت اجاره اتاق‌های مجردی در تهران! | تصویر
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • جزئیات جدید از ماجرای یسنا ۴ ساله؛ دلیل ربودن او چه بود؟
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • اطلاعیه مهم برج میلاد در مورد یک ادعای جنجالی
  • ماجرای کلیپ جنجالی یک عروس ۱۴ساله
  • کار خوب پلیس در حمایت از شهروند خبرنگاران
  • عکسی که بهنوش بختیاری از اتاق گریم منتشر کرد